• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Poziv na zabavu 25.4.2009
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na zabavu koja će se održati dana 25.4.2009 u Đačkom domu u Novoj Gorici sa početkom u 20h.
Družićemo se uz veoma dobru, kvalitetnu i jednu od najboljih, tako kažu, muziku koja nam dolazi iz Kranja – grupa gos. Arsenić koja obećava lijepo i ugodno veče puno muzike i igre. Prijatno ćete biti iznenadjeni i bogatom tombolom, koju nećemo otkriti sve do početka izvlačenja sretnih brojeva.

Siguran sam, da Vam spremamo pozitivno iznenađenje sa programom koji Vam iz opravdanog razloga nećemo otkriti. Jedino Vam želimo da kažemo da je taj projekat finansirao Javni sklad za kulturne dejavnosti.

Dođite da poigramo, zapjevamo da se družimo i proveselimo i da bar na momenat zaboravimo na slabe stvari.

« nazaj
komentar Komentari (4)

30. 4. 2009 u 14:08, Ilija
Pošovani i uvaženi naš član Roki, prvo da Ti se zahvalim na tvome javljanju a što se tiče same organizacije turnira moram Ti reći da većina ljudi koji organizuju turnir Subotom rade. Ja sam ubeđen da će vaša želja sledeće godine biti prihvaćena. Ako postoji neki problem u vođenju sportske sekcije, napišite i pošaljite na IO da o tome raspravimo na sledećem satanku.
LP,
28. 4. 2009 u 18:55, ROKI
POSTOVANO VODSTVO SKD SLOGA ZELIO BI SKRENUTI PAZNJU TURNIR U FUDBALU KOJI SE ODRZAVA SVAKE GODINE U NEDELJU PA I OVE GODINE JE TO NEDELJA 24 MAJ. JA KAO CLAN I UCESNIK TURNIRA SAM VISE PUTA ZAMOLIO DA SE ODRZI SUBOTOM JER NEDELJA JE ZA ODMOR.I TU SAM ZAKLJUCIO DA SPORTSKA SEKCIJA SKD SLOGE NIJE SPOSOBNA DA TO VODI.LP
20. 4. 2009 u 21:53, Ilija
Poštovani Petrović, mnogo ti hvala što si se potrudio da napišeš ovako lepe reči, koje imaju veliki značaj za naš pravoslavni Narod. LP
19. 4. 2009 u 09:18, Predrag Petrović
Poštovani članovi SKD Sloga,

Želim vam sretne uskršnje praznike "HRISTOS VASKRSE"

Predrag Petrović

Васкрсење Христово је највећи догађај у историји. По њему се хришћанство разликује од свих осталих религија.

Оснивачи свих других религија су смртници, док је Глава Цркве васкрсли Христос. Васкрсење Христово је обнављање људске природе, пресаздање људског рода, живљење есхатолошке реалности. Када говоримо о Васкрсењу, ми га не одвајамо од Крста, будући да су и Крст и Васкрсење два пола искуства ослобађања, као што се и молимо у Цркви: „Крстом Твојим радост (дође) целом свету, свагда благосиљајући Господа, Васкрсењу Твоме певамо" или пак „Крсту Твоме клањамо се, Владико, и Васкрсење Твоје свето прослављамо". Апостол Павле јасно проповеда: Ако Христос није устао, узалуд вера наша (1. Кор. 15, 17). Вера своју истинитост и силу дугује светлом догађају Васкрсења Христовог. Без њега су хришћани јаднији од свију људи (1. Кор. 15, 19).


Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS