• #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
   
Poziv na zabavu i slavu
Poštovani članovi i prijatelji Srpskog kulturnog društva SLOGA, pozivamo Vas na zabavu koja će se održati dana 20.6.2009 u Đačkom domu u Novoj Gorici sa početkom u 20h.

Družićemo se uz veoma dobru, kvalitetnu i jednu od najboljih, tako kažu, muziku koja nam dolazi iz Kranja – grupu koju predvodi Puvković i koja obećava lijepo i ugodno veče puno muzike i igre. Prijatno ćete biti iznenađeni i bogatom tombolom, koju nećemo otkriti sve do početka izvlačenja sretnih brojeva.

Koristimo ovu priliku da Vas obavestimo i ujedno pozovemo, da dana 7.6.2009, kada je naša krsna slava Svete Trojice, obavezno dođete u Vatrogasni dom u Šempetru (sa početkom od 13 časova).

 Sa prošlim pozivima za igranku, dobili ste položnice na kojoj imate tekući račun društva (0224 1001 1207 667) tako da članarinu možete uplatiti čim pre u iznosu koji vam odgovara u cjelini ili razdeljeno po vašoj želji i mogućnosti. Ujedno se zahvaljujemo svim članovima koji su svoju članarinu već platili i stime omogućili normalno funkcionisanje društva.

 

 

Prijateljski Vas pozdravljamo,

 

sekretar društva                               predsednik društva

Dobrila Cvijanović                              Ilija Janković

« nazaj
komentar Komentari (2)

22. 6. 2009 u 21:06, Ilija
Zorane, dali je tebi jasno da je jedan kompletan šampionsti tim Vranjaka u Dijaspori,1)Dušan Savić,2)Nedo Simić, 3)Nediljko Petrović(Babešnica)4)Ilija Janković 5)Ranko Simić 6)Brano Vidić 7)Žara Zelinčević
8)Zoran Stevanović 9)Đokica Savić 10).Mići?, 11)Stojanovići, više njih. Lep pozdrav.
4. 6. 2009 u 22:06, Zoran Stevanovic
Postovani clanovi Sloge. Cast mi je da Vas sve pozdravim i da Vam pozelim sretnu krsnu slavu Svete Trojice. A poseban pozdrav za vranjacane iz RS. Pozivam ih da dodju u Vranjak 19 Jula na FK Stadion Vranjak da odigramo prijateljsku za Dijasporu.Pozdrav www.vranjak.net

Komentar*:

Objave
POVEZAVE
Prevoznistvo Pepe Kancelarija RS